Adverteerders

Video Media Groep biedt adverteerders toegang tot een selectieve groep premiumuitgevers die onze exclusieve videocommercial-formaten als InPageVideo, OnPageVideo en InGalleryVideo kunnen vertonen. Dankzij unieke technologie spelen onze online videocommercials altijd middenin in de redactionele content en alleen als een bezoeker ook daadwerkelijk op de betreffende pagina actief is.

Hierdoor kunnen wij dus 100% zichtbaarheid garanderen en wij maken dat ook realtime meet- en zichtbaar. Verrekening geschiedt daardoor desgewenst op basis van daadwerkelijke vertoning d.m.v. van het CPV (cost-per-view)-model. Uiteraard is ook traditionele CPM-verrekening mogelijk. Vanzelfsprekend optimaliseren wij campagnes naar de hoogste VTR (view-through-ratio) of CTR (click-through-ratio) binnen het geselecteerde channel, mede afhankelijk van de campagnedoelstellingen.

Bent u televisie-adverteerder en wilt u de onlinecampagne graag synchroniseren met het uitzendschema? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Door onze focus op en grote ervaring met online videoadvertising-campagnes en daaraan gerelateerde technologie, kunnen wij ook in de uitvoering desgewenst veel toegevoegde waarde bieden. Zeker als het gaat om CPV-campagnes. Mogelijkheden, tarieven en voorwaarden bij samenwerking zijn daarbij per definitie maatwerk.

Technische partners

Onze technologie en VMG Netwerk zijn in toenemende mate verbonden met een wereldwijd (technology) partnerwerk. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en ieder voor zich toonaangevend in het online (video) advertising ecosysteem. Samen met hen bieden wij uitgevers, adverteerders en mediabureaus essentiele aanvullende diensten, innovaties en mogelijkheden zoals Programmatic Trading (SSP en DSP platforms) of mobile video adserving. Onderstaand enkele van onze belangrijkste partners.

Lid van